Blog Herberslifestyle

 • Geplaatst op
 • Door Anneke Herbers
 • 21
Blog Herberslifestyle

Blog. Hier kunt u onze laatste nieuwtjes lezen & reageren.
Van je hobby je werk maken…

 

Mijn naam is Marjon Herbers geb 28-08-1979, dochter van Gerhard  en Anneke Herbers.

Mijn moeder Anneke is de oprichtster van HerbersLifestyle. Wat begon als een hobby begint al weer aardig op werk te lijken. Ik vond het namelijk erg leuk om naast mijn werkzaamheden op de paardenstoeterij “AlbersHorses” af en toe mijn moeder te helpen met de inkoop, verkoop en inmiddels eigenlijk wel met alles.
 

 

Alles begint bij mij als hobby zo ben ik ook ooit in de paardenwereld gerold. Samen met mijn opa Jo Albers ben ik ooit begonnen met het fokken en trainen van sportpaarden.  Na een aantal keren wat succes te hebben gehad op zowel nationaal als internationaal gebied heb ik besloten hier professioneel mee door te gaan. Na eerst mijn Hippische sportopleiding af te hebben gemaakt ben ik bij Opa in gaan wonen en parttime zelfstandig geworden.  Daarnaast had ik in  een parttimebaan als paardenverzorgster / amazone.  Toen opa ziek werd wilde ik graag wat dichter bij huis werken en ben ik als verkoopster bij een interieurzaak in de buurt aan het werk gegaan. In 2007 is Opa na een vervelend ziektebed overleden en heb ik de stal mogen doorzetten op de oude plek samen met mijn ouders. Ze hebben de woning over mogen nemen en zijn hier het een en ander gaan verbouwen. Samen hebben we hier in huis heel wat onder handen genomen. We wilden van ons huis en warm en gezellig thuis maken.

 

Mijn moeder heeft bij het autobedrijf van mijn broers en vader vroeger een winkel gehad waar ze al decoratieartikelen, klein meubelen, e.d. verkocht. Ze verkocht daar onder andere merken als Riviera Maison, Braxton, Hoffz, PTMD, Netty de Groot enz.

Zo is denk ik ook onze liefde voor de landelijke stijl ontstaan. Het mooist vinden wij het om deze landelijke stijl te creëren door middel van het gebruik van zowel Stoer al Sober en Sfeervolle producten en materialen met hier en daar ruimte voor een vleugje romantiek.  Na de verhuizing van mijn ouders naar Valthermond ontstond al snel het idee om  alle vondsten te delen via een webshop met ons eigen huis als showroom. Die inmiddels wel al behoorlijk vol staatJ

 

We gaan veel op pad om op zoek te gaan naar bijzondere decoratiestukken en meubels. Zoals bijvoorbeeld oude gebruiksvoorwerpen uit India; Batikstempels, Chapatti schalen en deegrollers,  mooie oude ballen van leer ijzer en hout.

Maar ook gek zijn we op de driftwood bankjes en krukjes,  salontafels gemaakt van elmwood of mooi verweerd oud hout.

Bankstellen, stoelen en fauteuils zien wij het liefst met mooie linnen hoezen.
En de eettafels van robuust mooi oud eiken of grenen met een verweerde look

 

Om een gezellige sfeer te creëren is ook het gebruik van sfeerverlichting erg belangrijk. Een mooi wijntafeltje met daarop een kruiklamp  en  bijvoorbeeld een simpele dadeltak of een oude kalligrafeerkwast staat erg leuk. En niet te vergeten voor het vleugje romantiek het gebruik van een kaarsje in glazen windlichten en op mooie oude gietijzeren kandelaars uit shanxi  of stoere kandelaars van hout.

Zelfs aan de kinderen wordt gedacht voor hun hebben wij ook regelmatig leuke items in de collectie als kinderstoeltjes of zelfs een heus oud antiek schoolbankje.

 

 

Kortom, wij houden van een mooie look zonder te veel “poespas”. De kleuren in “ton sur ton” met behulp van natuurlijke tinten  houden het  Sober.  Lekker Stoer zijn daarbij materialen zoals beton, hout, ijzer, linnen en katoen.  En de mooie verlichting maakt het geheel weer Sfeervol.

Kunt u zich vinden in deze sfeer neem dan een kijkje op www.herberslifestyle.nl.

Met vriendelijke groet en wellicht tot ziens,

Marjon Herbers

Metamorfose onbehandelde elmwood salontafel.Op deze foto is de tafel onbehandeld .
Hier is de tafel voor de helft donker gemaakt door deze met een groffe kwast in te kwasten met een zeer donkere bijenwas
Op deze foto is de tafel nog niet droogDit is het resultaat na de tafel een keer te hebben ingekwast wil je de tafel nog donkerder dan kun je 
de behandeling herhalen nadat de tafel droog is .Het resultaat !!! 
Vandaag weer prachtige spullen ingekocht .
Waaronder wijntafeltjes Prachtige Kruiklampen gemaakt van oude waterkruiken zoals deze op de foto .


Oude krukjes
De rammen zijn er ook weer bij .
Salontafels
Dienbladen gemaakt van oud hout ,natuurlijk ook de Authentieke dienbladen .
Ook deze salontafel
Wij hebben er nog een kunnen bemachtigen 

Helaas moeten wij nog nog wel even geduld hebben voor deze artikelen binnen komen .
Binnenkort verkrijgbaar heerlijke Rieten oftewel Ratan loungebank.


Eindelijk!!! 

Op een paar kleine aanpassingen na,is de nieuwe site klaar!!

heeft u nog op of aanmerkingen,dan horen dit graag .


Tja het is niet anders.

Ik kom er niet onderuit, omdat wij over zijn gegaan naar een andere website en hier geen ondersteuning is voor het gastenboek zoals u van ons gewend bent en wij toch graag reactie’s van u willen plaatsen op onze site zijn we genoodzaakt om een blog aan te maken. Hierin kunt u uw reactie's kwijt en evt afbeeldingen plaatsen. Wellicht dat het ook nog leuker zal zijn dan ons vorige gastenboek.

Maar dan moet ik zelf natuurlijk wel even het goede voorbeeld geven. Helaas ben ik niet zo'n goede schrijfster en daarbij ook nog eens een keer dyslectish. Het kan dus zo zijn dat ik woorden in slik of achterste voren schrijf. Mijn excuses hiervoor. (En mocht u het echt niet begrijpen dan hoor ik dat graag)

We gaan het proberen wie niet waagt wie niet wint toch;
 

Eerste blogverhaaltje Anneke;

Ik ben Anneke Herbers Albers  Moeder van drie Kinderen en Oma (Oei kan nog steeds niet zo goed wennen aan dat woord voel mij dan gelijk zo oud ) van drie schatten van kleinkinderen.

Vat dit niet negatief op. Ik ben heel blij dat ik hun Oma mag zijn het is in een woord Geweldig!!!
De webwinkel doe ik samen met onze dochter Marjon. Marjon woont bij ons in huis en nadat ze op stal haar werk heeft gedaan met haar paarden helpt ze mij met de inkoop, verkoop bestellingen en dergelijke. 

Wij wonen sinds enige tijd alweer in Valthermond.

Hiervoor woonden wij in Ter Apelkanaal.

Ik ben altijd al geinteresseerd in inrichting. Maar aangezien mijn man in de auto business zit .

hebben wij toendertijd er voor gekozen om dit samen te doen, er moest toch brood op de plank komen. Ik deed het administratieve werk en mijn man de verkoop. Na een tijdje kwam er een tankstation met een shop erbij. Hier zag ik de mogelijkheid om mijn eigen passie weer los te laten gaan. Ik begon hier mijn eigen hoekje met accessoires, kleinmeubelen en kleine plantjes. De klanten die gingen tanken konden zo ook een leuk kado meer naar hun bezoek nemen of iets leuks kopen voor hunzelf. Het was een leuke tijd in "t Hoekje" Na een aantal jaren werd het bedrijf gemoderniseerd en werd het tankstation vervangen voor een zelfbedienstation. Weg winkeltje:(
Maar het duurde niet lang totdat ik weer aan de slag kon gaan. 

Toen wij hier in Valthermond kwamen wonen had ik al het gehele plaatje in m'n hoofd, hoe ik van het huis ons nieuwe thuis wilde maken.

Mijn ouders hebben voor ons in deze woning gewoond. Bij hun was het een welkom thuis waarin de basis wat betreft de indeling perfect in orde was. de inrichting en uitstraling was alleen iets klassieker. Een aantal dingen hebben we in ere gehouden. Zoals de vleor in de keuken en hal en de mooie eiken houtentrap. Deze was donker gelakt en deze hebben wij laten zandstralen. Het moest een Gezellig warm huis worden waarin iedereen zich welkom voelt. Met natuurlijke materialen als hout, linnen, kalkverf en authentieke elementen. Ik wilde graag een landelijke inrichting die zowel stoer als sober en sfeervol zou zijn. Gelukkig vond mijn man het prima. Al dacht hij af en toe wel eens: Wat moet ze toch met die oude dingen. Maar inmiddels begint hij het zelf ook heel leuk te vinden en gaat ook graag eens een keer mee op inkoop.


 

samen zijn we ook heel wat handelaren in oude bouwmaterialen in binnen en buitenland bij langs geweest op zoek naar unieke oude elementen. Hier zijn wij helemaal naar onze zin in geslaagd.

Toen het huis klaar was  had ik inmiddels zoveel kennis op gedaan en adressen vergaard dat ik dacht dat het tijd was om nu te gaan doen wat echt mijn passie is. Er is toen het idee ontstaan om een webwinkel te beginnen in interieur artikelen en dan vooral in de landelijke stijl. 

Dit betekend wel dat ik geen inkopen wil doen bij een enkele vaste leverancier. 

maar wel erg veel leveranciers heb in alle hoeken van Nederland en het buitenland .

ik ben altijd op zoek naar mooie duurzame unieke stukken welke het liefst ook nog eens betaalbaar zijn.

Het komt ook vaak voor dat wij ergens komen  waar nog nieuwe meubels staan die wel het juiste model hebben maar bijv niet de juiste kleur of uitstraling. 

Deze kunnen wij dan vaak tegen een aantrekkelijke prijs inkopen en weer verkopen voor een mooie prijs nadat wij het meubel hebben gerestyled naar onze smaak.

hierbij blijven wij vaak wel zoveel mogelijk bij de originele kleur. 
Ik ga proberen om hier zoveel mogelijk foto’s  e.d te plaatsen

Nou ik vind het wel weer leuk geweest met dit verhaaltje. Ik hoop dat jullie zo een beetje een beeld van mij en mijn passie voor interieur hebben gekregen. Veel plezier op de site en de reacties zien we graag tegemoet. Tot schrijfs of ziens! Gr Anneke

 

 

 

 

 

 
Reacties

 1. Marian Rookmaker Marian Rookmaker

  Hoi Marjon,

  Hartelijk bedankt voor de gastvrije ontvangst vanmorgen. Je hebt me zeer goed geholpen en nam alle tijd voor mij. Het werd voor mij steeds moeilijker om te kiezen uit al die mooie dingen die ik bij jullie zag. Gelukkig door jou kundig advies en ervaring ben ik er in geslaagd om met iets naar huis te gaan waar ik erg tevreden over ben. De dingen die jullie verkopen zijn echt een aanwinst, die doe je niet zomaar weer weg. Ik kom zeker weer bij jullie terug.
  Groetjes, Marian Rookmaker.

 2. Bianca Baarda Bianca Baarda

  Hallo Anneke, vandaag heb ik de broodplankjes en mijn hele mooie petanque bal met spijkers binnen gekregen.
  Ik ben er heel blij mee!
  Dat hier 100 jaar geleden een partijtje jeu de boules mee gespeeld is maakt het nog echter.
  Bedankt voor de goede service!
  Groet, Bianca

 3. Kim Kim

  Hoi Marjon en Anneke,
  gisteren de bestelde houten nepalese schaaltjes binnen gekregen. Ze zijn prachtig! Bedankt voor (wederom!) de fijne service en snelle levering. Ik kom snel weer shoppen ;-)

  Groet, Kim

 4. Janny Robaard Janny Robaard

  Hallo Anneke en Marjon,
  Heb van morgen de bestelde tafel al ontvangen. Ben er reuze blij mee. Hij staat prachtig in mijn interieur.
  Geweldige service, kom snel weer op jullie site kijken en ook bestellen. Heb al veel mooie spullen gezien.
  Groetjes Janny.

 5. Bianca Buysse Bianca Buysse

  Beste,

  Het moet een goed jaar geweest zijn waarin wij geboren zijn want ik ben 1 dagje later dan u geboren.
  Dus uiteraard deel ik diezelfde passie ,mijn huisje decoreren en oude spulletjes opzoeken.
  Toen ik u webshop tegenkwam ! amai heaven on earth!
  De items zijn gewoon fantastisch en ik wordt trouwe klant ;)
  Groeten Bianca

 6. Netty Boer Netty Boer

  Hallo Anneke en Marjon,
  Zojuist de salontafel ontvangen. Hij is super! Heel erg bedankt voor de snelle levering! Fijne feestdagen! Groeten,Netty

 7. Belinda Schepens Belinda Schepens

  Hey Anneke en Marjon,
  Wederom superblij met de toegezonden spulletjes. Heel snel geleverd en in een mooi pakje (was net al kerstmis) :-). Nog eens bedankt om de krans op bestelling te maken. Alles heeft een mooi plaatsje gekregen. Vele groetjes vanuit België. Belinda

 8. chris chris

  Goede avond anneke en marjon, men schapenvacht is toegekomen, super mooi en verzorgd ingepakt, dit was de 1ste maal maar niet de laatste, ook bedankt voor de staaltjes, kga s goed bekijken en dan hoor je nog van me.fijne en gezellige kerstdagen toegewenst. groetjes chris en bedankt

 9. Anneke Herbers Anneke Herbers

  Hallo Marian

  Wanneer je de tafel met was behandeld
  is het inderdaad mogelijk om deze behandeling te herhalen,wanneer je er bijv iets op laat vallen.
  Wij zijn nog steeds aan het testen wat nu het mooiste matte effect geeft op houten tafels .
  Met de was heb je toch altijd een beetje glans.
  Groetjes Anneke

 10. Anneke Herbers Anneke Herbers

  Hallo Annemiek

  Wij hebben momenteel geen mooie plaids.
  Wij zijn nog wel op zoek naar mooie betaalbare plaids .
  Groetjes Anneke

 11. Marian Marian

  Goedemorgen Anneke,
  De tafels vind ik prachtig en zetten jullie in de bijenwas, maar hoe onderhoud je ze verder dan om dezelfde kleur te houden? En moet je, met een waslaag, opletten voor vochtplekken? (dus onderzetters o.i.d. gebruiken?)

 12. Joyce Ylenhave Joyce Ylenhave

  Hallo Marjon en Anneke,
  We zijn vorige week bij jullie geweest en wat wonen jullie daar mooi en wat een mooie spullen!!
  We hebben onze ogen uit gekeken en natuurlijk ook een aantal dingen gekocht. We hebben de spullen nog niet in de kamer staan omdat we binnenkort gaan verhuizen, dus ben zelf ook heel erg benieuwd hoe het zal gaan staan. Komt vast helemaal goed!

  Groetjes Joyce

 13. Dorine Westers Dorine Westers

  Hoi Anneke en Marjon,
  Afgelopen vrijdag is onze nieuwe grote eettafel geleverd. Hij is super! Helemaal van wat ik me ervan heb voorgesteld en met de nieuwe accessoires/decoraties die we bij jullie hebben gekocht is ie helemaal af! Een echte gezellige leeftafel. Heel erg bedankt voor jullie gezelligheid en de tijd die jullie voor ons namen! We komen zeker terug!! Gr Bert en Dorine Westers.

 14. Titia Reitzema Titia Reitzema

  Onze super mooie linnen bank staat er nu twee weken....ik ben er ontzettend blij mee! Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en super snelle levering!

 15. Patricia Sergooris Patricia Sergooris

  Anneke en Marjon ,ik wil jullie bedanken voor de supersnelle levering.Ik ben zeer tevreden en het is steeds zo mooi ingepakt....
  Groetjes Patricia

 16. Els Rijgole Els Rijgole

  Hoi Anneke & Marjon,
  Ik ben wederom supercontent met alles ! Ook de lamp is vandaag binnengekomen en die is magnifiek.. moet ook zeggen dat ze magnifiek ingepakt was ! Niks lijkt jullie te veel want daar moet nogal wat inpakwerk aan geweest zijn. Ik moet jullie enorm bewonderen hoe dit allemaal aanpakt word, "Herbers Lifestyle" is dan ook m'n favoriete webwinkel op alle vlakken !!
  Van harte bedankt voor alles !! Vele lieve groetjes, Els

 17. Truus Wind Truus Wind

  Hé zus, geweldige site! En wat een leuk verhaal van jezelf. Ik heb al weer heel veel leuke dingen gezien op je site. Het blijft maar door gaan ha ha. Ik wens jou en Marjon heel veel succes! Liefs dien zussie :)

 18. Maartje Vermeij Maartje Vermeij

  G avond Anneke...
  Hartelijk dank voor het gezellige uurtje dat wij (mijn dochter en ik ) bij je hebben gehad...
  Wij hebben er een paar uurtjes voor gereden ,maar het was echt de moeite waard.....
  En het belangrijkste Het paard staat echt prachtig...!
  Wie weet tot nog eens een keer...Hgv Maartje.

 19. Franka Janssens Franka Janssens

  Hoi Anneke,

  Vandaag al de bij jou bestelde boeddha in huis gekregen, super snel!
  Hij zat stijlvol, mooi verpakt! Heb het cadeaupapier voorzichtig los ge maakt om te kijken hoe hij er live uitzag...
  "Spannend" zei mij kleindochtertje van 2 jaar, was op zich ook al erg leuk ;-)
  Ik kan je zeggen dat ik er erg blij mee ben! Vrijdag geef ik hem weg, helaas dat ik hem zelf niet mag houden ;-) Maar erg leuk om cadeau te geven!
  Bedankt!
  Je hebt zulke mooie spulletjes in de webshop en als ik in de buurt ben kom ik in je winkel kijken!
  Groeten van Franka Janssens

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Recente artikelen
Tags