Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

*Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, wij leveren ook in het buitenland.                                                                                            Ook voor het buitenland hanteren wij de prijzen van Post.nl.                                                           Voor de meubelen of bijzondere transporten naar Belgie en Nederland zie de prijzen hieronder.         Voor transporten naar andere landen neemt u contact met ons op.

 

*Wat zijn de transportkosten?

Voor bestellingen boven de 50,00  die met PostNL mee kunnen berekenen wij geen verzendkosten.

Dit geld voor alle niet extreem breekbare producten (bijv. spiegels en oude kruiken) met een afmeting van 1.70 x50 x50 en een gewicht tot en met 30 kilo.

 

Kosten voor het verzenden van kruiken en kruiklampen bedragen €19,95  Deze worden verzonden met extra verpakkingsmateriaal.

Voor de overige pakketen zoals meubelen wordt een extern vervoerder ingehuurd.

De kosten bedragen €49,95 per 3 kubieke meter voor Nederland

voor Belgie €45,00 per 3 kubieke meter.

De meubelen worden bezorgd tot aan de deur. Wanneer de meubelen een etage hoog moeten worden gebracht dient u dit te vermelden. hier worden extra kosten voor berekend.

 

 

*Productinformatie

De meubels van HerbersLifestyle worden met zorg uitgezocht. Een deel van ons assortiment  is vintage of nieuw maar passen in hun oorspronkelijke staat net niet in onze stijl. Deze producten worden door ons of door derden  gerestaureerd. Er zijn meubelen en producten bij die tussen de  50 en 100 jaar oud zijn. Maar ook nieuwe door ons voordelig ingekochte meubelen van een uitstekende kwaliteit maar met net niet de juiste afwerking. Nadat wij deze voorzien hebben van een nieuwe stijl kunt u meeprofiteren van deze scherpe prijs en toch een prachtig product in huis halen.

  

*Kan ik HerbersLifestyle bezoeken?

Wij hebben geen winkel met vaste openingstijden.Wel kunt u wanneer u iets moois heeft gezien in onze webshop en dit toch graag wilt zien en voelen een afspraak maken om ons te bezoeken. Stuurt u ons een berichtje of neem telefonisch contact op wanneer het u gelegen komt ons te bezoeken, dan zorgen wij dat we tijd voor u hebben en u rustig een kijkje kunt nemen in onze showroom. U hoeft zich niet bezwaard te voelen om een afspraak te maken om te komen kijken. Wij staan graag voor u klaar.

 

het bezoek of afhaal adres is Kavelingen 40 7876TE Valthermond.

 

 

 

*Hoe werkt de betaling?

U kunt in onze webwinkel op vier manieren betalen:

 

*Direct online betalen via iDEAL.

*Betalen via paypal

*Betalen bij afhalen

*Vooraf overmaken

 

*Wat is de levertijd van HerbersLifestyle?

Als u iets in onze webwinkel koopt, dan krijgt u een bevestiging via de e-mail.  Normaal gesproken heeft u uw binnen 5 werkdagen in huis. Meubelen in onze webwinkel zijn bijna allemaal op voorraad deze zijn dan ook snel te leveren. Mocht u graag iets met spoed willen bestellen neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

*Waarmee worden de artikelen verpakt?

De producten die HerbersLifestyle verstuurt worden zoveel mogelijk verpakt in gerecycled materiaal.

  

*Klachtenbehandeling

Wanneer u een klacht heeft omtrent uw bestelling via onze webshop, dan kunt dit kenbaar maken via de mail.

Mail: [email protected]

Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een terugkoppeling op uw klacht hetzij per mail, hetzij per telefoon. Uiteraard streven wij er naar om uw klacht in 3 werkdagen om te lossen.

Herbers Lifestyle 9 / 10 - 1 Reviews @ Kiyoh
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »